L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dissabte, 4 de maig del 2024

El llibret 2024 de la falla Portal protagonista en la 18a Mostra de LLibrets de Falla del País Valencià

 

El Museu Faller de Gandia ha acollit avui la 18a Mostra de Llibrets del País Valencià, en la qual ha estat representada Tavernes mitjançant el llibret d'enguany de la Falla Portal de Valldigna, primer premi en el Concurs de Llibrets valencians que patrocina la Conselleria d'Educació.

Diverses comissions falleres de tot l'àmbit del País Valencià han exposat els seus llibrets, en el que constitueix un perfecte aparador per a prendre idees noves, intercanviar opinions, conéixer les noves tendències en disseny... i on també s'han explicat els llibrets d'algunes comissions detalladament, cas per exemple de la Falla Portal, a més de les falles Roís de Corella de Gandia,Plaça de Les Dies de  Carcaixent, Plaça de la Reina–Pau–Sant Vicent de València i Plaça Mongrell de Cullera.

 

Associació d'Estudis Fallers organitzadora de la mostra

 Aquesta 18á  Mostra de Llibrets tenia com a lema “Llibret i intel·ligència artificial” que ha estat també el tema desenvolupat en la mesa rodona que ha tingut lloc com a acte de cloenda de la trobada i on s'ha parlat de quan i com usar l'AI en los llibrets, els avantatges i perills, l'originalitat en els textos produït amb AI i el problema dels drets d'autor.