L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dijous, 23 de maig del 2024

La falla Cambro organitza el pròxim 2 de juny la vuitena edició de la "Marxa BTT Ale Cambro". ¿Ja t'hi has apuntat?

 

La falla Cambro ha donat a conéixer la pròxima celebració de la vuitena edició de la "Marxa BTT Ale Cambro", el pròxim dia 2 de juny, on els amants del ciclisme de muntanya tenen una nova oportunitat de gaudir dels paratges més espectaculars de la geografia valenciana en el terme de Tavernes.

La prova presenta enguany importants novetats, la més destacada afecta al circuit, que tindrà sobre els 32 kilòmetres de recorregut, amb un desnivell de 800 metres i recorregut total en la part nord del terme municipal de Tavernes. Això significa que els i les ciclistes no hauran de creuar la carretera CV-50 que travessa el municipi, la qual cosa farà més confortable la seua participació.

Una segona novetat és el punt d'eixida, que torna als seus orígens: la cursa arrancarà des del carrer Gabriel Hernández, en ple centre del municipi, i on es troba el casal de la falla, per dirigir-se després als paratges i sendes que preparats per l'organització. L'arribada dels ciclistes serà també al mateix lloc.

La inscripció ja es pot realitzar a la web de SLT, que a més es farà càrrec del cronometratge (https://www.sltmarketing.com/viii-marxa-btt-ale-cambro) amb un preu de 18,50 euros per als federats i 20,50 per als no federats.

Els 150 primers participants inscrits a través de la pàgina web rebran un regal commemoratiu. Per altra banda, com cada any, disposaran d’esmorzar, servei de café, dutxes, massatge, etc. La prova compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes,

Si et cal més informació: Víctor Montero - 676 01 57 99