L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

diumenge, 19 de maig del 2024

Cal més neteja i un millor manteniment en el Centre d'Interpretació de Bolomor

Bolomor és un jaciment singular que, sense dubte, tots estimem, reconeixem el valor patrimonial i històric que té - també de fa uns anys turístic- i, per tant, volem que gaudesca de les millors condicions i, així transmeta als visitants la importància que Tavernes li dóna i siga un atractiu turístics més. No oblidem que al llarg de l'any són moltes les persones que s'hi desplacen de les comarques valencianes per assistir a les visites guiades del jaciment.

 

 

Bolomor és un atractiu important per allò que s'anomena "turisme cultural", i més ara que som municipi turístic. Cal posar en valor els nostres recursos turístics, i per aconseguir-ho cal que estiguen i es mantinguen en les millor condicions. 

Però, el lloc habilitat per a les visites i activitats relacionades amb el jaciment de Bolomor, amb la zona habilitada amb taules, cadires i ombratge, no presenta les condicions de cura i netedat - dies de papereres plenes i sense buidar - que caldria esperar per la importància i valor que té el paratge.

 

 

¿És massa demanar que les papereres i contenidors de fem es buiden, es repare el que hi ha trencat i es millore la zona d'ombratge? Serà en benefici dels visitants però també evitarà la imatge negativa que projecta sobre la nostra ciutat en les condicions actuals.