L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dissabte, 18 de maig del 2024

Ahir va tindre lloc la "1ª Fira del Llibre Anarquista"

 

Ahir poguérem visitar la "1ª Fira del Llibre Anarquista" organitzada pel Col·lectiu Anarquista de la Valldigna, una molt bona oportunitat per conéixer els projectes que el col·lectiu ha engegat a la Valldigna i alhora poder comprar alguns dels molts llibres que, en les diverses parades, hi havia exposats sobre els objectius, propostes i idees anarquistes.

 

La fira esdevingué també un homenatge a l'escriptor Sico Fons, amb una parada on s'exposaven molts dels volums publicats per l'autor valler i que va ser una molt bona oportunitat per adquirir alguns dels primers llibres seus editats, i dels quals queden pocs exemplars.

La fira era una necessitat avui dia "davant del creixement de l'autoritarisme i les mentides socialdemòcrates i neoliberals, la qual cosa fa imprescindible passar a l'acció directa" indicava el col·lectiu organitzador, que volia un espai lliure per a  l'encontre i el debat.

La "1ª Fira del Llibre Anarquista" va estar tot el dia muntada a a la plaça de l'Escriptor Rafael Chirbes, i al llarg de la jornada l'organització havia programat diferents activitats, exposicions, xerrades... junt a les parades de llibres majorment d'editorials independents i altres col·lectius.