L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dilluns, 20 de maig del 2024

L'Associació de Veïns "La Valldigna" anima a la ciutadania a participar en els actes del 25 de maig "Dia Europeu del Veïnat i els Barris"


L'"Associació de Veïns la Valldigna" convida a tots els vallers i valleres a sumar-se a la celebració del "Dia Europeu del Veïnat i dels Barris" i a l'acte reivindicatiu sobre el dret a participar en els assumptes europeus. L'acte organitzat per la Federació d'Associacions Veïnals de València tindrà lloc el dissabte, 25 de maig, a les 19 hores a la Plaça de la Reina de València ciutat, seguit d'un concert de la "Big Band Benijazz" de Benicalap.

L'associació de veïns vallera ha fet seu el comunicat de la Federació Veïnal  Cave-Cova on es remarca que la Unió Europea està compromesa amb els Drets Humans, la Democràcia i l'Estat de Dret, i és a Europa on les associacions veïnals desenvolupen la seua activitat social i ciutadana segons aquests principis.

Després de recordar que tots tenim dret a circular, viure i treballar en el territori de la Unió, el comunicat remarca el marc democràtic de la Unió, basat en principis plasmats en la Carta de les Nacions Unides i el Dret Internacional, essent fonamental la Defensa dels Drets Humans i de la Democràcia, aspecte identitaris de la Unió Europea.

"Els ciutadans de la Unió esperem que la seua actuació en l'escena internacional es base en els principis que han inspirat la seua creació, desenvolupament i ampliació", d'acord amb les lleis que emanen del Parlament Europeu, amb uns diputats elegits  directament a través del vot dels ciutadans.

I arribats ací, l'entitat vallera recorda que el dret al vot el podrem exercir en les pròximes eleccions del mes de juny i animen a tots els ciutadans a participar i a optar per EUROPA, per defensar i continuar construint i millorant la Unió. "Les associacions veïnals estan compromeses sens dubte amb la construcció europea, no som aliens a Europa, sinó que  SOM EUROPA" conclou.