L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

dilluns, 6 de maig del 2024

El concert de cors "La Valldigna canta" recapta més de 4.000 euros per a la Fundació Integra Valldigna

 

El concert solidari "La Valldigna canta" celebrat a Benifairó ha aconseguit recaptar més de 4.000 euros en benefici de la Fundació Integra Valldigna" que l'entitat els destinarà al projecte de construcció d'habitatges tutelats, un edifici singular de 3 plantes que acollirà a 21 persones amb discapacitat intel·lectual. La quantitat podrà ser major perquè fins ara es continuen rebent donatius per distints mitjans (ingres, bizum...) 
 

Coral Marinyén

Cor Quinze de Març

Cor EPA Bolomor

Coral Santa Maria de la Valldigna

Cor de l'Entusiasta

 
El concert solidari es va celebrar el passat dissabte a l'auditori municipal de Benifairó, organitzat per la Societat Musical l'Entusiasta i col·laboració de l'Ajuntament de la localitat. Va comptar amb la participació  dels cors valldignencs: Cor de l'Entusiasta (Benifairó), Cor Associació d'Alumnes de l'EPA Bolomor (Tavernes), Coral Polifònica Santa Maria de la Valldigna (Simat), Cor de Cambra Quinze de Març (Tavernes), Coral Marinyén (Tavernes).
 
El preu del donatiu es va establir en 5 euros, però es va habilitar la venta d'entrades de "Fila Zero" amb la qual cosa podia fer el donatiu que desitges, encara que no estigues present al concert. Un concert que va tindre molt d'èxit i que va representar tot un exemple de participació dels pobles de la Valldigna en una gran causa.
 
 
 
 
 
  Les persones usuàries del Centre Ocupacional La Valldigna van realitzar un quadre de trencadís que es va donar a cada cor com agraïment per la seua participació.
 
 
 
Cal esmentar igualment la col·laboració de les boixeteres de l'escola de Pilar Sacristán amb la venta dels seus productes.