L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

dimarts, 7 de maig del 2024

La construcció del Parc Comercial "La Valldigna" avança a bon ritme amb previsió d'inaugurar-lo a Any Nou

 

 

La construcció del Parc Comercial "La Valldigna" a l'entrada de la població, al costat de la comarcal CV-50, continua a bon ritme, donat que l'interés de la promotora-consultora Inmoking és que es puga inaugurar oficialment a principis del 2025. El parc es construeix, com és sabut, en els solars que ocupava la centenària fàbrica de moble escolar "Federico Giner", la qual ja és només un record en la memòria col·lectiva vallera.

 

El nou parc ocuparà, sempre segons l'empresa promotora, una superfície  al voltant dels 17.000 metres quadrats, dels quals 6.500 estaran construïts per ocupar tendes i establiments comercials que disposaran de zona d'aparcament capaç per a 250 vehicles.

 

 

 

Les obres s'iniciaven fa uns mesos amb un 60% de l'espai comercial arrendat a distintes firmes, però és factible arribar a l'ocupació total tal com avancen les obres. De fet el cartell promocional ja assenyala a les possibles empreses interessades que ja hi ha pocs metres disponibles i no cal ni dir que, tal com avancen les obres, encara serà el parc més atractiu per a les  firmes interessades a establir-se a Tavernes.

 

 

 


Però tot no són glòries, i ens fem ressò d'opinions que ja hem pogut llegir a les xarxes, i on es lamenta que l'arbratge que hi havia a la fàbrica "Federico Giner SA", i que formava una veritable pantalla d'aïllament acústic dels sorolls de la comarcal hagen estat talats. Uns arbres que ens consta foren plantats precisament amb aquest objectiu i que, després de molts anys i totalment crescuts, han estat talats. 

La pregunta és: no era possible, amb bona voluntat i interes, haver-los integrat dins del projecte de parc? Al cap i a la fi la seua ubicació era perimetral, i en zona prevista d'aparcament.


Simulació del nou parc comercial "La Valldigna.