L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.282
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.752

dissabte, 4 de juny del 2016

Vicent Cucarella és el nou Síndic Major de Comptes


Vicent Cucarella en la xerrada a la Casa de la Cultura
 Vicent Cucarella, economista i tècnic d’investigació de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE) i un dels experts elegits per les Corts Valencianes per redactar l'informe sobre el finançament valencià, serà el nou Síndic Major de Comptes
.
Vicent Cucarella ha estat elegit per consens majoritari a proposta de Compromís i a falta del nomenament del President de la Generalitat sustituirà a Rafael Vicente Queralt, mentre continuaran un tercer mandat de sis anys com a síndics adjunts Marcela Miró i Antonio Mira-Perceval, elegits a proposta del PP i PSOE. 
 
Vicent Cucarella a la Casa de la Cultura
 Vicent Cucarella (Alzira, 1967) és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València (1990) i membre de la Comissió d’Experts nomenada per les Corts Valencianes per analitzar el sistema de finançament autonòmic valencià. Els seus estudis els ha plasmat en un llibre aclaridor El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari (Bromera, 2015). 
 
 
El nou Síndic Major és una persona bastant vinculada a Tavernes on passa llargues temporades, sobre tot a l’estiu, en disposar de residencia a la platja des de fa anys. Es un perfecte coneixedor de la nostra ciutat, tal com vam poder comprovar en la xerrada que va impartir a la Casa de la Cultura fa uns mesos dins del III Cicle d’Economia i Territori.