L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 de juny del 2016

El govern de Madrid de Rajoy pren el pèl a la Federació de Societats Musicals valencianes

Banda simfònica de la SIUM de Tavernes
"L'infrafinançament no solament es mostra en les assignacions pressupostàries directes. València, la indiscutible terra dels músics d'Espanya, solament rep un 1% de les ajudes de la convocatòria d'ajudes a la lírica i la música del Ministeri de Cultura a través de l'INAEM’, ha declarat Pedro Rodriguez, president de l’FSMCV, segons ha fet públic l’ens federatiu a través de la seua web. 

Davant d’això, l’FSMCV ha decidit enviar als partits polítics amb representació a les Corts Valencianes un informe amb aquesta distribució d'ajudes i amb les seues reivindicacions “dirigides al Govern de Madrid” que isca de les urnes en els pròximes eleccions.

El divendres 17 de juny, es va publicar a la web de l'INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música), dependent del Ministeri de Cultura, la resolució dels "Programes de suport a entitats sense ànim de lucre d'àmbit estatal, per a la realització d'activitats de lírica i música". 

L'ens federatiu valencià “solament obté 7.000 euros” d'ajuda, mentre que “entitats amb menor representació o activitat reben 25, 50 i fins a 80.000 euros anuals". 

La federació es lamenta dient que “de res ha servit l'entrevista que fa uns mesos va mantenir l’FSMCV amb directius de l'entitat i amb Montserrat Iglesias, directora general de l'INAEM”
Al final, el finançament és "una presa de pèl" ha declarat Rodríguez en conèixer les dades. Bé, una més de les preses de pèl a les quals ens té acostumats el govern del PP.