L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.781
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:43.608

dilluns, 6 de juny del 2016

Aquest cap de setmana la moda ha estat traure els matalafs vells...



La situació dels trastos vells deixats al carrer sembla ser que passa també per modes. I aquest cap de setmana ha estat la moda del matalaf. Com podeu comprovar a les fotografies, uns els han deixats enmig del Carrer Major i altres al costat del CEIP Sant Miquel, potser en aquest darrer cas per donar "bon exemple" als alumnes. Suposem els profes hauran aprofitat l'ocasió per dir-los el que no s'ha de fer.

Ara només queda esperar a la pròxima. ¿Seran electrodomèstics? ¿Serà muntons i muntons de roba d'hivern?... I segur que, com sol passar, ningú no ha vist res, ningú pot identificar l'autor. I fins l'altra.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lamentable. l'Ajuntament tindria que posarse dur i multar

Anònim ha dit...

Al carrer Valencia també hi ha un televisor al costat del contenidor.

Jo no puc creure que ningú del veïnat no veja res i tampoc em puc creure que cap policia local no haja mai vist a ningú.