L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.781
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:43.608

dimecres, 8 de juny del 2016

La brigada municipal prepara les platges de Tavernes per a la temporada estival


La brigada municipal, com és habitual per a les dades que estem i davant el proper inici de la temporada estival, prepara la genèrica Platja de Tavernes i La Goleta per a rebre els estiuejants i visitants.

Aquests dies, segons hem pogut observar, s'ha estat treballant en el tram comprés entre el canal i Padur, amb la preparació de passarel·les fins els quiosquets ubicats al sud, ja quasi en la zona pròxima a Magraner. També s'ha procedit a la instal·lació de la caseta per a bany adaptat en la zona de Padur, cosa que s'ha hagut de fer amb ajuda d'una grua. 


Pròximament es faran les mateixes operacions en La Goleta, amb la preparació també de la zona de bany adaptat que enguany podria estar davant del Restaurant Macario.  

Després només caldrà completar alguns detalls i serveis, com són col·locar papereres en algunes zones i completar dutxes i rentapeus, per tindre-ho tot enllestit.