L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.781
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:43.608

divendres, 10 de juny del 2016

Anit s'iniciava la campanya electoral

 
Anit a les 00:00 s'iniciava legalment la campanya electoral que ens dura d'ací poc més de 15 dies al 26-J, dia de les eleccions generals.

Seguint el costum de tantes confrontacions electorals, alguns dels partits amb representació institucional a Tavernes es donaren cita a la Plaça Major per tal de procedir a l'enganxada dels primers cartells.


La coalició "A la Valenciana" va reunir un bon col·lectiu de militants de Compromís, EU i Podemos en un ambient de festa democràtica, tal com podeu comprovar a les fotografies.