L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 27 de juny del 2016

Tavernes acull el dissabte la Primera Trobada Entre Comarques


Les Rutes Turístiques Entre Comarques és un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Safor, la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i la Ribera Baixa, amb les quals s’ha donat a conèixer la cultura, la història, la gastronomia i les tradicions de cada municipi, tant de l’interior com de la costa. El programa de visites, que disposa de 33 rutes, va començar el dia 20 de febrer i va acabar el 26 de juny.

El dissabte, dia 2 de juliol, Tavernes serà el centre de la Primera Trobada Entre Comarques (TEC) que reunirà tots els turistes i participants de les rutes.

Els visitants es concentraran en l’ajuntament a les 10 del matí i començaran un itinerari cap a la cova de Bolomor, on també gaudiran d’una visita guiada al jaciment prehistòric i dels tallers didàctics que s’hi duen a terme. A més, tindrà lloc un dinar de germanor en la platja de Tavernes. Tot al preu de 13 euros per persona, que inclou també un detall de benvinguda.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha assenyalat que “és important que les diverses comarques treballen conjuntament per tal que es puguen organitzar este tipus d’iniciatives. D’esta manera, ajudarem a donar a conèixer els productes turístics de cada zona i a  promoure un turisme de qualitat”.
                                                                                                                                   
La Mancomunitat de Municipis de la Safor, la Mancomunitat de la Ribera Alta, la Mancomunitat de la Ribera Baixa, la Mancomunitat de Municipi de la Vall d’Albaida, Ribera Turisme i la Vall d’Albaida organitzen esta trobada. El programa està patrocinat per la Diputació de València i compta amb la col·laboració dels distints ajuntaments de les comarques que formen part de les rutes.

En els punts d’informació turística de les mancomunitats participants i en les seues pàgines web es pot trobar més informació.