L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 de juny del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Cal tindre dos dits de front i més trellat per afirmar algunes coses.


- ¿Algú amb dos dits de front pot arribar a creure que el regidor Quique Chofre es va aixecar del seient un parell de vegades durant el plenari de juny per anar a tallar l’emissió en directe per youtube? 

-¿Algú amb dos dits de cervell pot arribar a creure que això ho va fer el regidor davant un saló ple a gom a gom, entre veïns de la gasolinera i membres de l’associació de cavalls? 

-¿Algú amb un poc de trellat pot arribar a creure que el regidor de manera premeditada i perquè no es s'escoltara el resultat de la votació de la moció del PP es va alçar i va tallar l’emissió en directe del plenari? 

Reflexioneu i respongueu. Segur que ningú diu que sí, i més quan hi havia un saló ple de gent que veia i escoltava la sessió i la votació, quan per streaming no solen passar mai de 20 espectadors.

Sembla mentida però sí, lectors i lectores, hi ha qui s’ho creu i/o ho vol fer creure. Hi ha qui  està convençut que el regidor Quique Chofre participava en una confabulació “judeo masónica”  contra el PP i va tallar l’emissió. És el que diuen i ho repeteixen – mira que són casinos- en el seu bloc afí. O no tenen el mínim sentit del ridícul, o fan imbècils a la resta de vallers.

Coneixen la veritat, saben que en això no té res a vore Chofre, però que cal continuar la guerra bruta on tot val per atacar el regidor, intentar desprestigiar-lo, com vénen fent sempre. Unes èpoques ha estat Llácer, després va ser Llum, ara es Chofre i sempre com no, és l’alcalde. I després seguirà el regidor d’Agicultura, Javier Escrihuela, que ja n’hem vist algunes. 

El tall va perjudicar a Compromís

I una altra qüestió: el tall de l'emissió a qui va perjudicar realment va ser a Compromís, perquè temes realment importants per a Tavernes no es van poder escoltar en les cases ni després perquè no es van registrar. 

És el cas de la proposta sobre la caducitat de la reserva de sòl de la ronda, un altre gran fracàs dels governs del PP (autonòmic i local)  que després d’anunciar-la han deixat passat els anys sense moure un dit per executar eixa via tan necessària per Tavernes. Era una proposta que no es va escoltar per la tallada i no cal dir que era ben beneficiosa per a l’agricultura local.

Tampoc es va escoltar la proposta de Compromís sobre els preus del contracte de recollida de fem i de la neteja viària ni gran part de la proposta de Compromís sobre les millores que per a l’agricultura es deriven de la reforma de l’ordenança de policia rural. 

I perquè es va tallar l’emissió?

És una completa bovada això que diu el PP de que  el regidor Chofre es va aixecar i... ¡¡¡davant un saló ple a gom a gom!!!, va tallar l'emissió en el moment de la votació de la seua moció. 


Hem intentat esbrinar alguna cosa del streaming i, continuant amb el que ja vam dir a un comentari, açò és el que hem interpretat i intentem explicar com a no experts. Els “canals” d’enviament a youtube suporten gran quantitats de dades dels usuaris, i en un moment determinat es pot produir una saturació –el denominat coll de botella en informàtica- sobre tot en el cas de l’Ajuntament que, per disposar d’una bona connexió per cable a internet, envia paquets d’audio i vídeo de gran qualitat.

Unes dades: resolucions hi ha moltes. Sí s’envia HQ a 2560x1440 i 60fps es necessita un taxa de de bits de vídeo entre 9000-18.000 Kbps, que es redueix a  6000-13.000 Kbps si és a 30fps. Si baixem a HQ a 1920x1080 a 60 fps la taxa de bits de vídeo està entre 4500-9000 Kbps i si ho fas 30 fps la taxa baixa entre 3000-6000 Kbps 

A qualitats més baixes,  resolució 1280x720 a 60 fps, la taxa de bits de vídeo està entre 2250-6000 Kbps que es redueix a 1500-4000 kbps si es fa a 30 fps. Fixeu-vos-hi les diferències entre un vídeo HQ a alta qualitat i la de 1280x720. 

Deduïm que el problema estaria en la gestió de les dades per youtube. Si el Matrox li envia i envia moltes dades, i no són processades per youtube, no es buida el buffer en origen,  i al final pot fallar el sistema. Una cosa pareguda al que fan els “hackers”: ataquen un web enviant dades i més dades per suscitar respostes, tantes que al final es col·lapsa el sistema.

Es el que hem entès i hem intentat dir de manera senzilla. Per tant, potser que una possible solució estaria en disminuir la qualitat enviada, bé baixant els fps o bé la resolució. No som tècnics, hem llegit i hem intentat fer una explicació comprensible i, si algú en sap més, endavant.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Chofre es va aixecar dos vegades en el pleno. Tindria que deixar que un funcionari gestionara les emisions i s'acabaria la polémica.

Anònim ha dit...

Sí, i així pagar hores extres, com esten tan bé econòmicament, una cosa que ens ix debades gràcies a un regidor que enten, ara anem i ho paguem

Anònim ha dit...

debades? :))

Anònim ha dit...

El regidor,mentres fa de regidor no pot estar fent de funcionari o estant treballant per a la seua empresa. Qué diriem d'altre regidor que treballara per a una empresa que treballara per a l'Ajuntament i en els plenos es dedicara a pintar parets o a fregar el pis? Que ens estalvia diners? La empresa cobra igual per la feina que ha de fer,que pose un tècnic,que no siga regidor,a ser possible... això de ser jutge i part no queda massa bonic.

Anònim ha dit...

Sí, debades.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim de les 14:54, des del màxim respecte li hem de dir que no té idea del que parla.

NO HI HA CAP EMPRESA PAGADA per retransmetre els plenaris, com tampoc hi havia abans cap empresa que registrara només la veu en una cassette.

Dit això, tot el que diu es fals.

Las verdades según el PP ha dit...

I que més dona que siga fals? El que cal es repaterir-ho fins que la gent estiga convençuda que és veritat, i a més a més que ho publique el bon amic, de reconegut prestigi en el seu camp, amb grans titolars en el mitjà afí, que això encara li dona més versamblança. Al final la gent s'ho creurà i sembarà més veritable que si fos veritat. Firmat "las verdades del PP.