L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 18 de juny del 2016

L’Ajuntament de Tavernes organitza activitats d'estiu per a la gent gran. Inscripcions a partir del dilluns dia 20

L'escoleta acollirà actes per a la gent gran
La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament ha organitzat noves activitats gratuïtes per a la gent gran de Tavernes perquè gaudisquen d’un envelliment actiu i saludable durant l’estiu.

Els tallers que s’han preparat són el de memòria, que ha tingut una gran demanda este hivern, el de risoteràpia i el lúdic, amb què aconseguiran una estimulació cognitiva. Els cursos van dirigits a majors de 70 anys, i es realitzaran durant el mes de juliol. Dilluns i dijous es farà el taller lúdic, de 19 a 20:30 hores, els dimarts tindrà lloc el de memòria, de 19 a 20 hores, i els dimecres serà el de risoteràpia, de 19 a 20 hores.

Totes les activitats tindran lloc en l’escoleta de la platja de Tavernes de la Valldigna (C/Alberic,10).

L'activitat física també tindrà cabuda ja que ajudarà la gent gran a mantenir i restablir, en part, la força, l'equilibri i la flexibilitat. Per això, s’ha preparat un curs de ball cubbà, adaptat als majors de 60 anys, on podran activar el seu cos. Es realitzarà els mesos de juliol i agost els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 10 hores en la Placeta de Santa Maria de la Valldigna, davant de l’església de la platja.

Així i des de l’Ajuntament s’aposta per millorar la qualitat de vida dels veïns de Tavernes.

Les inscripcions per als cursos es poden fer a partir del dia 20 al 24 de juny  de 10 a 14 hores en l’Edifici Braç Treballador o també telefonant al 962821142. Les places són limitades.