L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 29 de juny del 2016

L’Ajuntament de Tavernes impulsa la campanya de rebaixes en valencià


El Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna reparteix, un any més, els cartells i les etiquetes de rebaixes per als establiments de la localitat. 

Els destinataris dels cartells i etiquetes són establiments de tèxtil i calçat, principalment, però també tots aquells que facen rebaixes i vulguen rebre el material. La idea és que estiga disponible per a la campanya d’estiu, encara que cap a final d’any es farà un altre repartiment adreçat a les rebaixes de gener.

L'activitat pretén impulsar l'ús del valencià entre els comerços de la població, a fi que els botiguers s'animen a confiar en el valencià i a utilitzar-lo cada vegada més en el seu establiment, i fer normal en el comerç el que és normal en el carrer.