L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 de juny del 2016

Resultats al País Valencià


El PP, malgrat la corrupció, els balafiaments, els conflictes amb els jutges, el cas Noos, Gurtel, Vaersa, el cas Taula, la Formula 1, els Blasco, Fabra, la visita del Papa, Brugal, els aeroports sense avions, els diners dilapidats amb torneigs de golfs, amb accidents de metro... amb tantes i tantes coses, ha guanyat les eleccions al País Valencià. Els valencians som la repera!!! 

I ha guanyat i, a més, ho ha fet amb dos diputats més, un que li lleva al PSOE i un altre que hem augmentat per tindre més població que el 20-D. En total més del 35% de vots, de cada 3 hi ha 1 valencià que ha votat el partit més corrupte que mai no hem tingut. 

“A la Valenciana” la coalició que agrupa a Compromís, Podem i EU es manté com a segona força i reedita els 9 diputats que va aconseguir al desembre, sense EU, amb el 25,3% dels vots. Com tantes vegades sol passar, la coalició no ha sumat els resultats dels 20-D de tots els partits. 

El PSOE repeteix la tercera posició del 20-D, però perd un diputat amb un 20,8% i Ciudadanos es manté amb 5, amb el 14,9% de suport. 

Resultats al Senat del País Valencià 

PP (9) i “A la Valenciana” (3) es reparteixen els 12 senadors que triava el País Valencià en aquest 26J. El PSOE, que no va voler fer un pacte amb “A la Valenciana” al Senat, ho ha pagat perdent els dos representants que tenia en la Cambra alta.

València: els elegits Pedro Agramunt Font de Mora, Marta Torrado de Castro i Susana Cambrer Benítez, del PP, i Ferran Martínez Ruiz, de “A la Valenciana”.

Alacant: del PP els triats han estat: María Adelaida Pedrosa Roldán, Asunción Sánchez Zaplana i Agustín Almodobar Barceló i de “A la Valenciana” ha eixit triada Vicenta Jiménez García

Castelló: Salomé Pradas Tingues, Manuel Guillermo Altava Lavall i Merche Mallol Gil són els representants del PP i Jordi Navarrete Pla per “A la Valenciana”.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El PP més vots que en el 20D

Anònim ha dit...

Molt fort xe, estic molt desebut...

Anònim ha dit...

Ja esta be, pareix que no avanceu, ja esta be de la cantaleta, no por ser tota la vida ATACAR al PP per corrupcio, aixo ja ha passat a l historia, qui la faca, que la pague! pero, vulgau o no, el PP ha demostrat ser el mes sensat en este mon al revés que voleu i poseu tot l empenyament en desarmar.

Anònim ha dit...

El pacte del botànic beneficia al PP?

Anònim ha dit...

Jo pense que la gent ha tingut por de votar a una coal.licio de mes de 20 partits diferents. Parle de PODEMOS COMPROMIS EU............ Pero el mes significatiu es la quantitat de gent que s ha quedat a casa. Alguna cosa cal canviar.