L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.702
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:47.122

divendres, 10 de juny del 2016

Avui, 10 de juny del 2014, hem arribat a 2’1 milions de pàgines visualitzades.


Avui, fa uns moments, hem assolit la xifra 2’1 milions de pàgines visualitzades en el nostre blog. Sembla com si fos ahir quan, aquell juny del 2008 van començar l'experiència inèdita a nivell local- almenys així era aleshores- de fer un blog de noticies sobre la Valldigna amb una línia concreta i determinada: la defensa de la terra i políticament al costat de les opcions valencians que la defensen.  I així continuem. I si no passa res de nou, el dia 12 serà el nostre aniversari: 8 anys ininterromputs de tasca en favor de la terra.
I tot això ha estat possible gràcies a la implicació i col·laboració de l’ equip de gent que forma la Cotorra, sempre amatent a una informació veraç, correcta i contrastada de tot el que passa a la nostra ciutat. 

En aquest moment  i com a xifres significatives podem oferir  8.525 notícies publicades i  més de 21.900 comentaris publicats  que han tractat de tots els temes de Tavernes.

En resum, 2’1  milions de pàgines llegides i això vol dir 2’1  milions de gràcies a vosaltres, lectors i lectores.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies Cotorra!! Llarga vida a la Cotorra de la Vall !!!!