L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.781
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:43.608

dimarts, 7 de juny del 2016

L'Ajuntament crea la ludoteca municipal per a xiquets amb necessitats educatives especials

 
L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha posat en marxa la ludoteca municipal per a xiquets amb necessitats educatives especials ja siguen físiques o psíquiques, perquè així disposen d’un espai on desenvolupar la creativitat en el temps d’oci. La ludoteca municipal obrirà al juliol

El municipi, fins ara, no tenia un espai així, que vol ser un espai de trobada, recreatiu i educatiu on els usuaris podran gaudir de l’oci i del temps lliure mitjançant activitats i jocs.

L’objectiu d’este projecte és impulsar el desenvolupament físic, psíquic i social, promoure el treball conjunt amb les famílies i que els xiquets milloren la seua integració social. Duran a terme activitats sensoriomotrius com la musicoteràpia, també lúdiques com ara jocs, puzles, així com activitats de manteniment, massatges, estiraments, etc.

El nombre màxim de persones serà de 10 i estaran dividides per interessos comuns i necessitats.

La ludoteca se situarà en l’aula que s’ha habilitat per a esta iniciativa en el Braç Treballador, en el carrer del Calvari, 87. Estarà finançada amb recursos propis de l’Ajuntament, a través del programa d’Igualtat del Departament de Serveis Socials, i amb la subvenció de l’Obra Social La Caixa.