L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 30 de juny del 2016

L’Ajuntament rep els primers treballadors per a realitzar tasques d'adequació d’espais de Tavernes

 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat dels regidor de Foment Local, Josep Llàcer, i tècnics de l’Ajuntament, ha donat la benvinguda als primers treballadors del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), ela quals faran tasques de treball per a l'Ajuntament el mes de juliol.

Aquest matí 37 persones de Tavernes, de les 116 que contractarà l’Ajuntament en col·laboració amb el SEPE, faran el curs de prevenció de riscs laborals i es distribuiran per a realitzar diverses faenes, entre les quals hi ha accions d’adequació i millora dels espais naturals i l’entorn de la ciutat: neteja de zones humides, actuacions en camins i àrees recreatives i neteja del límit urbà.

Per a les contractacions es destinaran 144.047 euros de la subvenció del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d’Ocupació Estatal) i vora 16.000 euros que aporta l’Ajuntament de Tavernes en concepte de reconeixement mèdic, quitança i material i equipament.

Aquest primer grup de contractats treballaran durant el mes de juliol dins d'una mesura que pretén pal·liar la desocupació agrícola estacional.