L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 14 de juny del 2016

Lliurament de les Banderes Blaves a Tavernes i de la distinció a la Ruta dels Sentits




Tavernes ha rebut avui les guardons de les dues banderes blaves 2016, una distinció que han aconseguit les dues platges (una per a la genèrica "Platja de Tavernes" (part antiga) i una altra per a la Platja de la Goleta) per tercer any consecutiu, cosa que mai no havia passat.

A més a més Tavernes ha rebut també un guardo per a la Ruta dels Sentits, que ha estat inclosa entre els "senders blaus" premiats per la fundació FEE (Foundation for Environmental Education), que és qui atorga les banderes blaves.

L'acte, al qual ha assistit l'alcalde de Tavernes Jordi Joan i el regidor de Turisme i Platja, Josep Llácer, ha tingut lloc al Passeig de Neptú del Cabanyal, i ha comptat amb la presència de les màximes autoritats valencianes en la matèria.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona noticia. Ara a seguir millorant.