L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 30 de juny del 2016

Sico Fons presenta la seua darrera novel·la a la Casa de la Cultura




 El professor i editor de Simat, Eladi Mainar, ha estat qui ha presentat la darrer novel·la de Sico Fons “El secret de les abelles” a la Casa de la Cultura de Tavernes.
 
Mainar ha remarcat que l’obra recull molts indicis autobiogràfics de Sico Fons, l’escriptor enamorat de la Valldigna, i on emmarca gran part dels seus relats. Potser per això, per eixa recuperació de l’espai vital en les seues obres, l’ambientació i els personatges, tot i que ficticis, ens recorden persones reals del poble. 
 
 
 
El presentador, editor també de les darrers obres de Sico Fons, ha fet un recorregut pels seus llibres amb referencies concretes al presentat. 
 
En acabar Mainar, s’ha obert un debat amb la intervenció del públic on s’ha fet esment del poc suport que rep el món editorial i que ha dut a Sico Fons a expressar, amb to socarro, el fet paradoxal que al País Valencià hi ha molts bons escriptors, quasi més que lectors. 
 
 

“El secret de les abelles” ens narra com el personatge Marcel Puig, apicultor i col·laborador en la premsa local de la localitat valenciana de Tavernes, (vaja, com el mateix Sico Fons!) descobreix per casualitat, prop dels seus ruscos, el cadàver d’una jove evidentment assassinada. Les investigacions farà que conega Marc Company, que l’introduirà en un món nocturn ple de diversió, desenganys, corrupció i malvestat policials.