L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de juny del 2016

Tavernes inicia el servei de salvament i vigiláncia d'estiu. Hissada de les banderes blaves.

Posta sanitària a l'entrada de la platja (imatge d'arxiu)
Tavernes va posar ahir en funcionament el servei de socorrisme, salvament i vigilància en les nostres dues platges, un servei que es prestarà fins el pròxim 15 de setembre i que, a més ofereix dedicació al bany adaptat en dos llocs específics, un per cada platja. 

El servei, que continua a càrrec de l’empresa Vadepsa, ofereix també atenció i dedicació al bany adaptat en la zona de Padur des d’ahir i des de les 11 fins a les 14 hores, però incrementarà el seu horari de 16 a 19 hores també, en els mesos de juliol i agost, que és la temporada pròpia de l’estiu. 

Les platges de Tavernes (la genèrica Tavernes Platja i La Goleta) s’han dividit en set zones que seran vigilades pels socorristes tant des de les torres de vigilància com a peu. Així, ’Ajuntament de Tavernes ofereix seguretat en les zones de bany més freqüentades, tant pels residents com pels turistes que arriben al municipi i poden necessitar ajuda en cas d’emergència. 

La Platja de Tavernes, a més, disposa de dues postes sanitàries per a atendre qualsevol imprevist. 

El govern municipal ha incrementat i millorar el servei de vigilància els darrers anys, amb una major dotació humana i de mitjans, per tal d’oferir un servei als veïns i els turistes que ens visiten, tot en consonància amb les dues banderes blaves que gaudeixen les platges del nostre municipi. 

Al respecte cal indicar també que avui divendres, a partir de les 13:45 hores està anunciat l’acte protocol·lari d’hissada de les dues banderes blaves amb la presencia de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i altres autoritats locals. L’acte serà en l’avinguda de la Marina, a l‘oficina de Turisme.