L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.781
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:43.608

dimecres, 8 de juny del 2016

Les places per a l'Escola d'Estiu de la platja ja estan cobertes

La Regidoria de Benestar Social informa que ja s’han cobert les places en el servei d’Escola d'Estiu de la platja de Tavernes per la gran demanda que ha tingut l'activitat.

L’Ajuntament de Tavernes va obrir fa uns dies el període de matrícula per als xiquets de 3 a 12 anys que volen gaudir d’activitats lúdiques i educatives en l’Escola d’Estiu, amb la novetat enguany que s'oferia també eixes activitats en l'escoleta de la platja, a celebrar en el mes de juliol. 
 
Segons la regidoria de Benestar Social, les places de la platja s’han cobert en només dues dies i tot apunta a que les places a Tavernes porten el mateix camí, i aquest mateix matí - encara que aquesta informació no és oficial- ja s'haurien cobert i s'haurien presentat algunes sol·licituds en espera d'alguna vacant.

 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No digueu com altres anys quines empreses s'han presentat i a quina li ho han adjudicat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabem. Ja ho fa fet públic l'Ajuntament?
Si vosté ho sap i ens vol informar, li ho agraïm.