L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.317

dijous, 2 de juny del 2016

Obert el període de matrícula per a l'Escola d'Estiu per al poble i la platja

L’Ajuntament de Tavernes ofereix la XX edició de l’Escola d’Estiu per als xiquets de 3 a 12 anys que vulguen disposar d’una alternativa lúdica i educativa al temps lliure de l’estiu. Enguany, com a novetat, hi haurà servei d’escola d’estiu també en la platja, sempre que hi haja un nombre mínim de xiquets matriculats, i es farà en l’escola infantil del carrer d’Alberic.

Les persones interessades a matricular-hi els fills ho hauran de fer del 6 al 10 juny, de 10 a 14 hores, en el Centre Social del Braç Treballador o descarregant-se la fitxa d'inscripció a través de la web de l’Ajuntament, en l’apartat de Serveis Socials.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat que, “coneguda la demanda de la ciutadania, hem volgut donar la possibilitat a les famílies que viuen en estiu en la platja de tindre el servei per als seus fills sense haver de desplaçar-se al poble”.

Els xiquets que estiguen en el poble aniran al col·legi Alfàndec i tindran la possibilitat de servei de menjador, de 13 a 14:30 hores, si hi ha un grup mínim.

En l’escola, els xiquets podran participar en tallers de creativitat i manualitats, així com d’activitats dinàmiques adaptades al procés evolutiu dels xiquets per a potenciar la cooperació i solidaritat a través de jocs tradicionals, esportius, d’educació viària, gimcanes i jocs d’aigua en piscines unflables etc.

També hi haurà activitats obertes com excursions a diferents espais municipals per a conèixer l’entorn més pròxim que formael nostre patrimoni històric i cultural, i eixides a la piscina municipal per a refrescar-se i passar-s’ho bé. 
 
El servei d’escola d’estiu s’ofereix durant tot el mes de juliol, en horari de 9 a 13. El preu és de 100 euros per xiquet, i 90 si va un grup de germans. Les places són limitades.