L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.282
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.752

dijous, 2 de juny del 2016

La vida segueix igual


Alguns ens diuen que és perdre el temps i que no anem a aconseguir canviar res. Que els dóna igual i  que per molt que denunciem l'actuació de determinats "individus" quan a l´ús de contenidors i informem que cal anar a l'ecoparc o avisar a l'Ajuntament i traure els trastos perquè els arrepleguen els dies marcats, res no va a canviar.

No diguem que no siga així perquè els continus fets donen la raó a aquests veïns, però anem a continuar denunciant alguns dels molts fets que coneixem, almenys perquè tots siguem conscients que la culpa - encara que alguns la vulguen donar al personal de neteja de FCC- és de tots, de la ciutadania en general.
 
Avui tenim un cas que és per plorar, no pel fet en si mateix, sinó per les conseqüències: una calaixera amb els seus elements de metall (guies, tiradors...) deixada en un contenidor, però no fora al costat sinó dins. I això suposa que si la calaixera es tapa de bosses de fems, i els treballadors del camió no la veuen per ser de nit, pot avariar el sistema intern del camió del fem. I això, a més de la despesa en la reparació,  implica una disminució en els efectius del servei. I els perjudicats som tot Tavernes.

El que més estrany de tot és que ningú no els veu mai, ningú no denuncia mai cap culpable. Almenys que servesca de reflexió que, parlant de brutícia i altres afers, no és més net el poble que més neteja sinó qui no embruta. I això sembla que hi ha molta gent que no ho té gens clar i el seu pensament és: ja ho netejaran, que per alguna cosa cobren. I eixe no és el camí!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha gent molt insolidaria

Anònim ha dit...

No hi ha remei, avui quan he eixit a córrer, les 8 del matí, he vist una persona al C/Sant Agustí. tirant la bossa de fem sense cap tipus de vergonya.

Anònim ha dit...

Això passa prou en l'Avinguda de Malta, quan van a portar els xiquets a l'escola tiren la bossa al contenidor. I no els digues res que igual el responen que a tu no t'importa.

Anònim ha dit...

Tindrien que denunciar a algú per tirar el fem fora d'horari

Anònim ha dit...

Jo he vist molts dies cap a les 12 del migdia, al propietari o a algun treballador d'un conegut restaurant de República de Malta, omplir un dels dos contenidors que té davant amb caixes i fem, sense cap tipus de vergonya. Fins que no ens multen no escarmentem.

Anònim ha dit...

Quantes multes ha posat la policia local o els inspectors de serveis que hi ha a l'Ajuntament en els últims anys per aquest motiu?
Podrieu donar algunes xifres?
Si no han multat a ningú o a molt poques persones pot ser podriem pensar que no estan fent be el seu treball.
Pel que fa a les bosses de bassura si es vol agarrar als responsables es facil averiguar-ho, no seria la primera vegada que obrint la borsa i revisant les deixalles es troba correspondència i altres evidències per saber de qui és.
Això altres vegades ja s'ha fet.