L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.684
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.584

dijous, 2 de juny del 2016

El ball de les enquestes (II)

Tant com s'apropa el 26J es van publicant més i mes enquestes sobre els hipotètics resultats electorals. Ahir ho feia la Cadena Ser elaborada per MyWord i es confirma allò que es ve dient com a ‘sorpasso’ d'Unidos Podemos al PSOE i la preferència del votants perquè hi haja una coalició entre Sánchez i Iglesias. 

Això és la preferència dels votants, que no sembla coincidir amb la del PSOE tal como vam vore fa uns mesos després del 20-D, quan Sánchez va buscar com a parella de ball a Rivera, de Ciudadanos.
El sondeig diu que el PP tornaria a guanyar les eleccions amb un 29,2% dels vots, el segon lloc ja no seria per al PSOE, sinó Unidos Podemos amb un 24,8%, xifra que millora quatre dècimes, la suma de Podemos i IU en les passades eleccions.

Els socialistes se'n van a la tercera posició i Ciudadanos seguiria al quart lloc amb una xicoteta millora de 3 dècimes.