L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.282
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.752

divendres, 3 de juny del 2016

La piscina municipal a l'aire lliure obre les portes el pròxim dilluns, dia 6


La regidoria d'Esports de l’Ajuntament de Tavernes inicia el pròxim dilluns, 6 de juny, la temporada estival de la piscina a l'aire lliure ubicada en el Camp Municipal d'Esports.
 
L’horari del mes de juny serà de vesprada, de 15:00 a 19:00 hores, de dilluns a divendres. Els caps de setmana estarà oberta de matí, de 11:00 a 14:00 hores, i de vesprada, de 15:00 a 19:00 hores.

A més, està previst que es realitzen cursets de natació dirigits a xiquets i adults en nivell d’iniciació, nivells  groc, taronja, verd, roig, blau i de manteniment. L’inici de les matrícules serà el dimarts dia 14 de juny a les 15:00 hores en la mateixa piscina.

Si us cal més informació podeu preguntar en les oficines del Poliesportiu Municipal.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja fa calor