L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.282
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.752

divendres, 3 de juny del 2016

Assemblea Anual de Caritas demà dissabte a les 20'30 hores al Patronat



Càritas Interparroquial celebra l'Assemblea Anual el pròxim dissabte, dia 4 de juny, a les 20:30 hores.
 
Caritas compartirà els projectes, il·lusions, quefers i necessitats a tots els assistents, que podran expressar les seus opinions per tal de millorar i donar una espenta que permeta continuar endavant la tasca de l'ONG.
 
La Campanya de Càritas “Estima i viu la justícia” vol ser un punt de trobada amb els demés, a donar gratis la nostra pròpia vida. La campanya vol practicar un estil de vida que ens porte a ser agents de transformació de la societat en tots els àmbits i en tots els espais. Caritas considera que "si som capaços d’aconseguir un equilibri entre la nostra forma de vida, de pensar i actuar, aconseguirem millorar el nostre entorn fent possible que la nostra empremta siga sostenible i solidaria, capaç de transformar la realitat"
 
L'assemblea del dissabte, 4 de juny, a les 20: 30 hores, tindrà lloc al col·legi “San José” – Patronat" amb el següent ordre del dia: 
 
- Acollida i pregaria
- Acta assemblea 2015
- Resum memòria 2015
- Informe tresoreria
- Projecte animació juvenil
- Torn obert de paraula