L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dijous, 2 de maig del 2019

Compromís inverteix 350.000 euros en asfaltatge de camins segons la prioritat del Consell Agrari Municipal



L’Ajuntament de Tavernes afronta en aquests dies el començament de l’última fase d’asfaltatge i treballs d’adequació del camí Marenys en el tram que va del camí dels Bidons fins el camí del riu Vaca (2’6 km aproximadament), en el terme de Xeraco. Aquesta obra compta amb un pressupost de 107.687 euros i l'efectua l'empresa Bertolín.

Les primeres actuacions van ser netejar i desbrossar el camí per condicionar-lo i poder rebre la primera imprimació asfàltica sobre la cap es col·loca la capa d'asfalt definitiva, unes tasques que al llarg del dia d'avui, en que hem fet les fotografies,  es podia vore com es es realitzaven al llarg del camí.

No és el Camí Marenys l'únic camí del terme que s'ha asfaltat aquestes dies: Un segon programa ha actuat en els dos camins de l'Entrada de Marina, Entrada d'Alfredo, el Travesser del Camí d'Herrera i l'entrada a la ciutat des del camí vell de Gandia, amb un import de 104.000 euros, i que compta en aquest cas amb una subvenció de la Diputaciò de València.
 
El govern de Compromís, a l'hora d'executar aquests els programes d'asfaltatge d'aquests camins rurals, ha seguit les prioritats marcades des del Consell Agrari Municipal, que al cap i a la fi són qui coneixen millor les necessitats.


Compromís ha invertit més de 350.000 euros en els darrers anys en executar programes d'asfaltatge de camins.