L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 1 de maig del 2019

El PP menysprea el consistori i s'apropia d'una moció d'agricultura presentada en conjunt per tots els partits.

 

Una vegada més el PP fa de la mentira els arguments de la seua campanya electoral i ,el que es pitjor, amb total menyspreu a la resta de partits del consistori, el treball dels quals s'apropia. I menteix en un punt del plenari del passat febrer, tot i que el plenari i les actes del mateix són públiques.

El consistori,  tal com ací vam explicar el passat febrer, va aprovar per unanimitat (fotografia superior) una proposta presentada conjuntament per TOTS els partits amb un text que incloïa les demandes expressades pel sindicat AVA. 

L'acta del plenari deixa ben clar que la proposta és conjunta de tots els grups municipals


Tots els partits conjuntament la presentaren, i no el PP com volen fer creure, i TOTS van aprovar sol·licitar al govern de  l'Estat:

- L’aplicació del mòdul zero en la declaració de l'IRPF de l’any 2018 així com que la devolució o l’exempció de l'IBI de rústica.

- La posada en marxa de programes de crèdits bonificats per als afectats pels temporals, entre els quals cal considerar també un pla especial per a la reparació de les infraestructures agràries danyades.

- Un Pla de reestructuració que beneficia les parcel·les inundades i que presenten un alt índex de mortalitat dels arbres per l’asfixia radicular.

- Col·laboració en la retirada de 200.000 tones de cítrics de calibres menuts que s’hauran de destinar a la indústria, ramaderia i, aquelles fruits que reunesquen qualitat,  a centres escolar i educatius i també a centres benèfics.

L'acta oficial del plenari de febrer, que podeu engrandir més clicant damunt. Ho deixa tot ben clar. 


No podem oblidar tampoc que el PP és el partit que:

- Durant 8 anys ha votat a Madrid en contra de la canalització del riu Vaca i per això no s'han arreglat els camins del Tancat i de la Bova ni s'ha fet la circumval·lació.

- Va votar a favor del tractat comercial que beneficia la taronja de Sudàfrica i ha afonat la taronja valenciana.