L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimecres, 1 de juny del 2016

L’Ajuntament contractarà 116 peons agrícoles

L’Ajuntament de Tavernes, amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), té previst contractar un total de 116 veïns de Tavernes per a pal·liar la desocupació agrícola estacional.

Les contractacions seran des de juliol fins a setembre i es destinaran 144.047 euros de la subvenció del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d’Ocupació Estatal) i vora 16.000 euros que aporta l’Ajuntament de Tavernes en concepte de reconeixement mèdic, quitança i material i equipament.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha mostrat la seua satisfacció per la subvenció que ha rebut l’Ajuntament del Ministeri: “Amb la subvenció, 116 treballadors agrícoles tindran la possibilitat de treballar durant un mes fent accions de condicionament i millora dels espais naturals i l’entorn de la nostra ciutat. Sens dubte una bona ajuda per a intentar pal·liar la desocupació agrícola estacional”.  

Els requisits que han de complir els interessats per poder accedir a una d’aquestes contractacions són estar en situació de desocupació, haver cotitzat tres mesos durant l’últim any (del qual un d’ells ha de ser en els darrers nou mesos); i un dia cotitzat computarà com un mes (sempre que siguen dies en mesos diferents).

Mes informació: Agència de Foment Local,  carrer Calvari, 87 (Braç Treballador).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be. A Tavernes fa falta jornals en el sector agricola.