L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dimecres, 1 de juny del 2016

Dissabte a les 6 de la vesprada tens una cita al Camp Municipal d'Esport amb la UE Tavernes


Tots, tots, jugadors, tècnics, directiva i l'afició creu que és possible, que la remuntada el pròxim dissabte és factible, que la UE Tavernes deixarà sense efecte el resultat d'1-0 favorable al Silla CF en el partit de l'anada, i així se superarà la primera eliminatòria de de la promoció d'ascens a 3ª divisió.

La cita és el dissabte que ve a partir de les 6 de la vesprada en el Camp Municipal d’Esports. Un repte, com qualsevol eliminatòria d'ascens, complicat però no impossible i per a açò “els rogets” compten amb el suport de l'afició.

Tot està pràcticament a punt per al partit que tindrà com a novetat que cada afició gaudirà del seu propi espai al camp. S'esperen 200 afeccionats de l'equip de l'Horta. 



La UE Tavernes ha demanat als afeccionats que acudeixen amb samarreta o el jersei roig, el color de l'equip, i per a facilitar la presència de seguidors s'han establit preus assequibles: Els socis i posseïdors del "passe rosa" poden adquirir les entrades a 3 euros,  abonats i jubilats pagaran 5 euros, el mateix preu per al públic en general que les compre anticipades. El dia del partit les entrades per a no socis serà de 10 euros. Els menors de 18 anys tindran l'entrada lliure, prèvia presentació del DNI, i queden anul·lats tots els passes de favor.

Els jugadors han fet una crida a l'afició mitjançant un vídeo i la consigna per al partit és: “Per la remuntada, ens hi deixarem la pell”.

Sort i amunt Tavernes!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amunt rogets!!