L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 7 de maig del 2019

ÚLTIMA HORA: Tavernes obté dues banderes blaves, i és per sisé any consecutiu.


Tavernes ha obtingut enguany novament dues banderes blaves, les quals lluiran en les platges de la Goleta i la genèrica Platja de Tavernes aquest estiu del 2019.  El Govern de Compromís està duent a cap una bona gestió en la platja i això dóna els seus fruits en l'obtenció de les dues banderes blaves per sisé any consecutiu, tot i que les exigències i obligacions s'han fet molt més estrictes.



Les millores promogudes pel govern municipal (ampliació i millora del salvament i socorrisme,  la millora i ampliació de les passarel·les, unes noves postes per a salvament i socorrismes, millora i ampliació del servei d'atenció a les persones amb dificultats, entre altre), així com l'adopció de mesures per millorar el medi natural, fan que un any més Tavernes gaudira de les dues banderes en les platges de la ciutat.

La FEE (Foundation for Environmental Education), l'entitat independent i sense cap ànim de lucre que les concedeix,  ha donat a conéixer en roda de premsa el resultat oficial de la campanya "Bandera Blava 2019", així com la relació completa de platges i ports que s'han fet mereixedors d'aquesta distinció, entre les quals hi ha dos per a Tavernes, tal com es pot comprovar en la imatge de la relació que hem copiat dalt per il·lustrar la noticia.



La Bandera Blava és un guardó anual que certifica la qualitat ambiental de les platges, dels serveis que ofereixen i de la implicació dels municipis en la defensa i conservació del medi ambient.
 

2 comentaris:

MadTav ha dit...

No sé que criterios se toman en cuenta para dar la bandera azul. La playa de Tavernes no es una playa cuidada, hablais de mejoras en las pasarelas, quizà sea en la zona del Puerta del Sol (que es la zona a la que se le da más importancia) porque lo que es en la zona del canal, a la altura de Joan de Joanes, las pasarelas están estropeadisimas y cortas, con los consecuentes tropiezos de niños y gente mayor cada verano. Y en verano, no sabemos si es porque abren el canal, el agua suele estar turbia y con suciedad. Otra cosa que no logramos entender es el hecho que desde que desapareció el puente que unia las 2 playas no se haya construido otro. Hemos visto que si se ha hecho una pasarela para unir la playa de Tavernes con la Playa Can de Cullera, ¿no seria lógico hacer algo para unir las playas de Tavernes y no tener que salir a la calle si se quiere seguir con el paseo? Igualmente ya que no hay paseo maritimo, podia haber una pasarela a lo largo de la playa (como la que han puesto en la zona de Padur para llegar al chiringuito) Es una pena que la playa esté tan olvidada, hace 30 años estaba mejor, tenias embarcaciones de alquiler etc... Es la única playa de la zona que en lugar de mejorar y evolucionar ha ido a peor.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Els criteris de la Bandera Blava no són urbanístics.

http://www.banderaazul.org/criterios-playas?fbclid=IwAR3-vgW97HWeR7UePNBSHGZpI89SBRi-8e_ldX9rDyoNqwitNRdXmVgR0q0

La passarel·la que diu al llarg de la costa està pendent de que Demarcació de Costes dona el permís ( si no estem mal informats).

Embarcacions de lloguer? Iniciativa privada com els quiosquets de platja (chiringuitos en castellano)