L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 29 de maig del 2019

Tavernes busca president de la Junta Local Fallera



La Junta Gestora de la Federació de Falles de Tavernes ha obert el termini perquè qualsevol faller interessat puga presentar la seua candidatura a ser president de l’entitat que representa a totes les falles valleres. 

Actualment no hi ha president i de manera provisional i com a solució del passat exercici, es va formar la Junta Gestora on estan tots els presidents de les sis comissions falleres. Tampoc tenim fallera major, i la regidora de festes Encara Mifsud va ser l'encarregada de fer la crida des del balcó de l'Ajuntament, com veieu a la imatge de dalt.

La noticia la publica avui el diari Levante-EMV  que marca l’obertura de presentació de candidatures fins el pròxim dilluns, dia 3 de juny, i on qualsevol interessat en presidir la Federació haurà de presentar un equip que tinga com a mínim un persona de cada comissió.

Tal com indica el diari Levante-EMV caldrà vore si  apareix algú interessat en presentar la seua candidatura “para afrontar la importante labor de «refundar» la Junta Local Fallera de Tavernes tras un año de incertidumbre, fruto del desprestigio que venía acusando en los anteriores ejercicios”. 

No cal ni dir que l’objectiu del procés és tornar a la normalitat en la festa fallera i com a primer pas vindria l’elecció de president i la seua junta que organitze i gestione tot el que gira al voltant de la festa.

Després haurà de vindre també una altra tasca, com serà la de fer possible que Tavernes torne a tindre una fallera major que represente la localitat i totes les falles. Recordem que en la passada edició del 2019 no va existir aquesta figura en les falles en no haver-se presentat cap candidata.


.