L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 6 de maig del 2019

El passeig dels Sequers ha millorat molt amb la reforma de les voreres i arbratge


 
El passeig Alcalde Vicente Gómez, en els Sequers, ha millorat molt amb la reforma de les voreres: major amplada, més espai per als vianants i la total desaparició del perill de caure per taulells trencats o alçats per les arrels.


La zona tenia de fa molts anys una problemàtica concreta: arbres prop de les façanes, que entraven en finestres i balcons, voreres destrossades per arrels  i dificultat en el pas dels vianants.


Els arbres foren plantats malament, sense planificació adequada per al lloc i prop de les façanes de les cases i dels plataners del passeig. Conseqüència: problemes, majorment per l'alçament de les voreres, amb caigudes de veïns i veïnes  i problemes en les cases per les filtracions d'aigua degut a les arrels dels arbres.


Tot això s'ha solucionat amb millores de les voreres i reordenació de la zona arborada, cosa que ha eliminat  problemes al veïnat,  que venia sol·licitant de fa temps una solució. 


 
La reforma ha fet que el passeig haja guanyat de totes totes: més espai de voreres, més amplada per a passejar els vianants, el pas de persones amb dificultats  motrius o que han d'usar carrets es fa sense problemes i, el que és important, sense taulells solts i alçats cosa que evita el perill de caigudes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Les coses ben fetes sempre estan ben fetes, i eixa obra no te res a vore amb la destrucció d'arbres del passeig per fer un aparcament que el poble no volia i damunt ben pagat. Tot un encert la política que feu d'afavorir les persones que van a peu amb bones i amples voreres, bons passos de zebra i sobre tot accessibles.