L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

diumenge, 14 de juliol del 2024

Nomes ha durat 2 dies la reposició d'arena... Caldrà que Costes comence a plantejar-se altres solucions

 

Avui diumenge, dos dies després, pràcticament no queda arena, ha desaparegut quasi tota l'abocada per la Demarcació de Costes després de donar com a acabat el treball de reconstrucció de trams de la platja de la Goleta. Total ha estat un simple "temporalet" el que vam patir ahir, fluix, amb ones formades pel vent de llevant. Una situació de mar un poc "marejada" com solem dir a Tavernes. Res de DANA, ni altres fenòmens semblants. 

 

Ahir dissabte

Avui diumenge



Ahir dissabte

Avui diumenge
 

Van dir que eren 9.000 metres cúbics d'arena , que s'han demostrat totalment insuficients i que no valien per a solucionar el greu problema que, a poc a poc però sense pausa, es va agreujant en la Goleta. Potser siga hora de que Costes, o millor encara el Ministeri, accelere el projecte de regeneració del Brosquil i Goleta vist que les regeneracions de la platja són cada dia menys efectives, i més si són parcials i de poca arena abocada (recordem que es parlava inicialment de 20.000 m3 i no 9.000). Podeu comparar les imatges d'ahir dissabte i avui diumenge.

 

 

Mentre ens han posat el cartell oficial de la reposició. Però no sabem si es refereix a la efectuada en aquests 15 dies passats (massa cost per la faena feta) o eixa gran reposició que es va endarrerint i de la qual ara s'anuncia per a després de l'estiu.