L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dilluns, 8 de juliol del 2024

Avui dimarts, l'ecomòbil visita la platja de Tavernes

 

Demà dimarts, dia 9, els veïns i veïnes de la platja podran fer ús de l'ecomòbil, un servei que el Consorci de Residus Ribera-Valldigna posa a la seua disposició uns dies marcats al llarg de l'estiu en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes. L'ecomòbil estarà situat en la zona d'entrada de la platja en horari de 9 del matí fins a les 14 hores. 

El servei el va posar en funcionament el govern de Compromís els estius de la passada legislatura, i continua ara en haver-se demostrat que és una forma còmoda de desfer-se d'objectes casolans inservibles, trencats o fora d'ús, però de manera respectuosa amb el medi ambient i amb  les garanties que es duran a plantes de reciclatges. Habitualment, i per l'experiència de la passada legislatura, els objectes que majorment s'hi dipositen són aparells elèctrics i de components electrònics.

 

 

 

Amb aquesta actuació es consciencieja a la ciutadania de la necessitat del reciclatge i sobre tot, de fugir de pràctiques com abocar arreu del terme les deixalles que després perjudiquen molt el medi ambient. Cal també recordar que l'Ajuntament disposa d'un servei gratuït d'arreplegada de mobles, electrodomèstics i trastos vells on només cal telefonar a la centraleta de l'Ajuntament (96 282 40 15) per concertar el dia i hora d'arreplegada.