L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.317

dilluns, 29 de juliol del 2024

L'IES Jaume II el Just compta amb tres nous catedràtics en el claustre de professors

 

Àngels Lloret                             Anna Bellver                               Juan José Felis

 L'IES Jaume II el Just, i en conjunt Tavernes, estem d'enhorabona, perquè 8 professors del centre han estat nomenats catedràtics en les seues especialitats i entre ells hi has 3 del poble: Àngels Lloret Melis (Llengua i Literatura valenciana), Anna Bellver Garcia (Anglés) i Juan José Felis Grau (Informàtica).

L'IES Jaume II el Just, ha felicitat els professors/es que han passat a tindre la condició de catedràtics/catedràtiques, i ha remarcat que és reconeixement a la seua excel·lència acadèmica i professional, però també a la seua dedicació i compromís continuat amb l'educació de les noves generacions de Tavernes. 

Els nous catedràtics han demostrat al llarg dels anys una gran capacitat pedagògica, una sòlida formació i un entusiasme inigualable per la docència. El seu esforç constant per millorar les pràctiques educatives i adaptar-se als nous reptes de l'ensenyament ha estat fonamental per al desenvolupament del centre així com per la formació del jovent valler i dels pobles veïns que envien els seus fills al centre de Tavernes.

Cal remarcar que no és només la tasca en les aules, sinó el ser un pilar essencial en la dinamització de projectes educatius innovadors, en la promoció de valors com la solidaritat, el respecte i la curiositat intel·lectual, i en la creació d'un entorn escolar més inclusiu i estimulant.

Tots els nous nomenaments, i en general el professorat, han sabut inspirar els seus alumnes a assolir els màxims potencials, a fomentar la cultura de l'esforç i de la superació personal en una trajectòria personal que és un exemple per la contribució a l'educació i formació dels nostres joves.

La nostra enhorabona als nous catedràtics i a l'IES Jaume II el Just.