L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dijous, 25 de juliol del 2024

RECORDA: AVUI divendres a les 22 hores representació de teatre valencià pel grup "Pep Meló" de la falla Cambro

 


Avui divendres, 26 de juliol, el grup de teatre "Pep Meló" de la falla Cambro representa les obres "Els merengues" i "Hi ha que tindre caràcter", a les 22h, a l’església Santa Maria de Valldigna de la platja de Tavernes.
 
La representació és de caràcter solidari i el 50% de la recaptació serà destinat as "Càritas Interparroquial". El preu de l'entrada és 5 euros.
 
Les dues obres a representar són una excel·lent mostra del teatre popular de principis del segle XX, caracteritzat per un to còmic o humorístic per tar de retratar costum de la societat valenciana d'aquell temps, moltes vegades amb ús dels girs lingüístics dels sectors més populars com llauradors, botiguers, etc.
 
"Els merengues" és un entremés de Vicent Montesinos Palomares que es va estrenar el 6 de febrer del 1917 en el Saló Novetats de València, mentre "Hi ha que tindre caràcter" és un sainet de Manuel Vicent Haro López estrenat a València el dia 1 de desembre del 1925 també al Saló Novetats.
 
Nota: hem adaptat el cartell anunciador al format de la pàgina per una millor visió.