L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dilluns, 8 de juliol del 2024

Un grup de 23 persones desocupades inicien treballs de neteja en zones humides demà dimarts.

 
 
Un  grup de 23 persones desocupades inicien avui dimarts els treballs de neteja i manteniment de les zones rurals de Tavernes en haver estat contractades des de  l'àrea de Foment Local, dirigida per Josep Llàcer de Compromís, gràcies a la subvenció superior als 84.0000 euros aconseguida del Ministeri de Treball i Economia Social a través del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).  
 
El beneficiats del programa d'ocupació són desocupats, preferentment eventuals agraris, i inscrits en l'Espai Labora i ja han firmat aquest matí el contracte en l'Ajuntament. 
 
 
 
Els veïns i veïnes contractats desenvoluparan un programa de neteja de zones humides del riu Vaca i Vadell durant 2 mesos. L'objectiu principal del programa és pal·liar la desocupació en el sector agrícola, oferir un treball a persones que durant la resta de l'any treballen en l'agricultura  i, alhora, contribuir a la conservació, desenvolupament i millora del medi ambient.
 
 
 
 
 
 
Altres dos programes per pal·liar la desocupació en agost
 
En total la regidoria de Foment ha aconseguit unes subvencions totals superiors als 170.000 euros, la qual cosa permet completar el primer programa amb un segon a iniciar el mes d'agost. Aques segon programa es titula "Neteja de zones rurals: Recreatives, camins, límit urbà i canal defensa", gracies a una altra subvenció superior als 82.000 euros que permetrà contractar altres treballadors distints per a 2 mesos.
 
 
 
 
També s'engegarà a partir d'agost un tercer programa de "Neteja i manteniment del cordó dunar", amb una subvenció sobre els 7.000 euros i contractació de 2 treballadors desocupats també durant 2 mesos.

Les fotografies són de passades edicions