L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.679
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:5.699

dijous, 4 de juliol del 2024

Millores en els W.C per als usuaris del poliesportiu municipal

 

Els treballs de millora en els serveis d'homes i dones, així com els dedicats a persones amb necessitats especifiques, iniciats fa unes setmanes en el poliesportiu continuen i ja estan bastant avançats, com hem pogut comprovar i es pot vore en les imatges que publiquem. Aquests serveis estan ubicats en els baixos de la tribuna coberta.

 
 





Els treballs realitzats majorment han estat la substitució i reparació d'alicatats, es procedira a la substitució de totes les portes, a més de millores en general en els elements sanitaris. En conjunt una reparació-remodelació de les instal·lacions per oferir uns millors serveis als usuaris.