L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.317

diumenge, 28 de juliol del 2024

La regidoria d'Esports organitza i celebra el tradicional "Campionat Volei Platja" per a xiquets i xiquetes

 

La regidoria d'Esports vallera ha celebrat un any més el tradicional "Campionat de vòlei platja" en la zona Delfines-Padur i amb la participació de 30 xiquets i xiquetes en un campionat lúdico-esportiu on tots els participants van jugar contra tots, no va haver-hi classificació.
 
 
 
 
El regidor José Enrique Cunyat, de Compromís,  i el monitor d'esports, Enrique Gascón, van estar en les tasques organitzaves perquè tots resultara a la perfecció i en acabar fan repartir les medalles a les xiquetes i xiquets participants. 
 
Fotos: Regidoria d'Esports