L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dimarts, 23 de juliol del 2024

El programa de neteja viària ha actuat avui en el passeig de Colom

 

La regidoria de Serveis Públics que dirigeix el regidor Enrique Cuñat de Compromís ha continuat avui les tasques corresponent al programa de "Pla Integral de Neteja Intensiva de Vials" en el passeig Colom, una de les vies més transitades de la població en servir d'accés a instal·lacions tan importants com el Poliesportiu Municipal, Pavelló Cobert, Casa de la Cultura o les  instal·lacions del Vergeret a més de ser el camí obligat dels vehicles de les barriades més enllà de la comarcal per arribar al CEIP Alfàndec o seguir-lo en el sentit d'eixida de la població cap a Borderia.
 
 
 
"Un passeig molt transitat, per vehicles i persones, en les dues direccions que té, d'ací que calia fer el treball de manera ràpida per no destorbar massa la circulació de vehicles i dels vianants. Cal reconéixer el bon treball que han fet, com també el feren, en tots els carrers on hem actuat fins ara" comentava el regidor Enrique Cuñat en valorar la tasca realitzada.
 
 
 
 
 
 
Els treballs del "Plan Integral de Neteja Viària" han estat planificats per la Regidoria de Serveis Públics comptant amb la col·laboració de l'empresa SAV, responsable de la neteja viària, i a més de la neteja l'actuació du a cap una desinfecció dels carrers de la ciutat.  La neteja i desinfecció es du a cap majorment amb ús d'aigua a pressió i segueix un calendari establert d'actuacions per tal que, a poc a poc, arribe a totes les barriades de la ciutat.