L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dilluns, 8 de juliol del 2024

Les platges de Tavernes disposen des de la setmana passada de tots els serveis complets

 

 
Els serveis de les dues platges valleres, Platja de Tavernes i Goleta,  estan en perfectes condicions, segons el regidor de Compromís i responsable de Serveis Públics, José Enrique Cuñat, que ha confirmat que "en la passada setmana s'ha realitzat un treball intens per a reparar, adequar i enllestir els rentapeus i les passarel·les de la platja perquè amb l'objectiu que en aquest primer cap de setmana de la temporada alta d'estiu tot estigués en condicions per a gaudi dels usuaris".
 

 
 
 
 
 
La brigada municipal de l'àrea de Serveis Municipals, que dirigeix el regidor  ha estat treballant perquè les nostres  dues platges tinguen les millors condicions en la  temporada estival. Els operaris han instal·lat  passarel·les, els contenidors de fems, rentapeus i demés instal·lacions, i sobre tot les infraestructures dels banys accessibles. 
 

 

 

El treball ha implicat també la renovació d'algunes passarel·les, així en La Goleta hem observat algunes recents construïdes amb materials plàstic en lloc de la fusta que era l'habitual els darrers anys. Les passarel·les s'instal·len habitualment en zones de fàcil accés a la platja, on també hi ha els rentapeus.