L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dijous, 18 de juliol del 2024

Continua endavant el Pla Integral de Neteja Viària amb actuacions en el poble i la platja

 

"Les tasques de neteja dels carrers del poble i la platja l'estem continuant des de la Regidoria de Serveis Públics amb la participació de l'empresa SAV. També hem actuat en punts concrets fora de zona urbana, com són el Clot de la Font i la zona del "merendero" de la Torreta. Ara mateix tenim nets tots els carrers des del carrer Barranc a l'esquerra de la població fins a l'institut IES La Valldigna" ens ha explicat el regidor José Enrique Cuñat, de Compromís, que igualment confirmava que els treballs van a continuar mes avant amb  més carrers.

 

Tots aquests treballs s'emmarquen dins del Plan Integral de Neteja Viària  planificat per la Regidoria de Serveis Públics amb l'objectiu, segons comentava Cuñat, de dur a cap una actuació de neteja i desinfecció dels carrers de la ciutat, i que ja s'ha completat a més dels indicats amb els carrers com  Sant Josep, Sant Benet, Sant Roc, Benifairó, Simat,  Sant Joan Baptista, Buenos Aires, Les Creus i Divina Aurora.
 
 
 
 
 La neteja amb aigua a pressió i la desinfecció de carrers segueix un calendari establert d'actuacions en distintes barriades del casc urbà valler, treball efectuat pels operaris de l'empresa SAV, concessionària de la neteja viària de Tavernes i es du a cap segons una planificació que no destorbe ni disminuesca les actuacions habituals de neteja viària, arreplegada de fems i altres treballs que té assignats l'empresa.