L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dilluns, 15 de juliol del 2024

L’alumnat de pintura del Taller d’Ocupació efectua tasques de millora i pintura en el CEIP Magraner

 

L’alumnat de l’especialitat de Pintura del Taller d’Ocupació "Millorem Tavernes VI" continua els treballs de pintura i preparació dels centres públics de primària i les tasques s'estan executant en el CEIP Magraner després d'haver finalitzat les corresponent al CEIP Alfàndec fa unes setmanes. 

 

 
 
 Els treballs consisteixen en pintar les aules, escales, zones comunes i el patí escolar, un lloc on l'alumnat del taller d'ocupació ha repintat els jocs infantils marcats en el pis del pati. Aquest treball serveix per a preparar els centres escolars de cara al pròxim curs escolar 2024-2025. Les imatges que publiquem permeten comprovar els treballs que efectuen els alumnes en aquest primer centre, al qual seguiran la resta de centres públics de primaria de la ciutat.
 
 

El Taller d'Ocupació de "Millorem Tavernes VI", depén de l'àrea de Foment, de la qual es responsable el regidor Josep Llàcer, de Compromís. El regidor en unes manifestacions que ens va efectuar fa unes setmanes va posar l'èmfasi en la importància d'aquests treballs i confirmava que els alumnes del taller eren conscients de que la millora dels espais escolar repercuteix positivament en l'educació de l'alumnat dels centres educatius, a més que acompleixen un dels objectius del taller, en aquest cas en el camp social, com es la millora d'edificis públics de la ciutat.