L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dissabte, 13 de juliol del 2024

Avui dilluns 15 de juliol: "Cinema a les platges" projectarà "Me he tragado un extraterrestre", sessió suspesa el passat dia 8

 


Avui dilluns, dia 15, i esperem que ara l'oratge no impedesca la sessió, dins del programa de la Diputació  "Cinema a les platges", s'ha anunciat la projecció de la pel·lícula "Me ha tragado un extraterrestre", inicialment anunciada per al passat dia 8 i que es va haver de suspendre pels problemes de vent. La sessió serà a les 22 hores i el lloc d'accés a la platja per la Porta del Sol. La següent sessió serà el mes d'agost, el dilluns dia 26, amb la projecció de "Robots Dreams"

El cinema a les platges València Turisme és gratuït, per la qual cosa residents i visitants dels municipis poden portar la teua pròpia cadira de la platja o una tovallola per a asseure's en l'arena i veure la pel·lícula. Cal mantenir les normes de respecte el medi ambient i no deixar fem a la platja. A més de la pel·lícula programada per a cada sessió de ‘Cinema a les Platges’, des de la pantalla també s'emetrà informació audiovisual sobre la cura del medi ambient i les platges.

En fer-se fosc s'habilitarà una pantalla inflable especial per a projeccions en entorns naturals, que fa innecessària qualsevol estructura o base afegida sobre l'arena i evita qualsevol tipus de residu en desmuntar-la. Es retirarà la mateixa nit després de l'exhibició, deixant l'entorn igual que estava al principi, i els espectadors veuran la pel·lícula des de la mateixa arena.