L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

dimarts, 9 de juliol del 2024

Avui dimecres hi ha neteja viària als carrers Calvari, Figueretes i Pujada al Calvari

 

El Pla Integral de Neteja viària es reprén demà dimecres dia 10, el Dia de la Sang, amb la neteja i desinfecció dels carrers on se celebren les festes del Santíssim Crist de la Sang i passa la processó del Crist, en concret el tram del carrer Calvari, entre el carrer Barranc i el carrer la Dula, i també en el carrer Figueretes i la Pujada al Calvari.
 
 
Carrer Calvari
 
A tal efecte, i per tal de facilitar la tasca dels operaris de l'empresa SAV, responsable de l'empresa viària de Tavernes, s'ha senyalitzat els carrers implicats perquè els veïns no aparquen els cotxes i així facilitar els treballs. Cal per tant que el veïnat estiga atent a la nova senyalització i a la prohibició d'estacionar.
 
 
Carrer Figueretes
 
El Plan Integral de Neteja Viària  planificat per la Regidoria de Serveis Públics que dirigeix el regidor de Compromís, José Enrique Cuñat, té com a objectiu dur a cap una actuació de neteja i desinfecció dels carrers de la ciutat. Aquest pla es va iniciar fa unes setmanes i per ara ha afectat els carrers Sant Josep, Sant Benet, Sant Roc, Benifairó, Simat,  Sant Joan Baptista, Buenos Aires, Les Creus i Divina Aurora.