L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.573
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.911

divendres, 12 de juliol del 2024

Anoteu-vos en l'agenda: programació completa del Festival Sete Sois Sete Luas del 10 al 14 d'agost

 

El  Festival Sete Sois Sete Luas ja té programació per a Tavernes i, després de l'actuació de "Sons d'Embat" al Clot de la Font,  reprendrà l'activitat musical el dia 10 agost, dia de Sant Llorenç i el seu porrat, en l'ermita del Racó Joana.

Us informem de la programació:

Dia 10 d'agost a les 20 hores a l'ermita de Sant Llorenç

NOELIA LLORENÇ “TITANA”, veu poderosa, descarada i alegre del cant tradicional valencià, que després de cantar en carrers i places s’ha guanyat l’estima i el reconeixement dels barris i pobles de l’horta valenciana. ‘Titana’ és hereva de les veus de les dones llauradores i defugeix del patrimoni folkloritzat per tornar a les formes tradicionals i practicar un mestissatge forjat en els camps i en les fàbriques del País Valencià.

11 agost a les 22:30 hores al parc del llac de la Goleta

FIORENZA CALOGERO (Italia), famosa cantant i actriu napolitana, és ara mateix  una de les millors intèrprets de les melodies tradicionals napolitanes, des de la villanella fins als autors contemporanis. En 2001 va guanyar el Premi Saint Vincent al millor intèrpret amb la cançó “Indiferentemente”, l’única cançó napolitana en el concurs. En 2007 va representar la música napolitana en el Columbus Day a Nova York, i en 2009 en "Passione", una obra cinematogràfica dedicada a les cançons napolitanes, va interpretar "Il canto delle lavandaie del Vomero” (El cant de les bugaderes de Vomero), la cançó més antiga de la tradició napolitana.

 

 


12 agost a les 22:30 hores al parc del llac de la Goleta

JEUNESSE VII DAS CIDADES 7SÓIS (Mediterráneo), producció musical original amb la participació de mestres i jóvens de gran talent provinents de diferents cultures musicals arrelades en els països de la Xarxa Sete Sóis Sete Luas i guanyadors del Premi Revelació SSSL 2023 en el seu país d’origen. La direcció musical és del famós guitarrista portugués José Peixoto (ex Madredeus)


13 agost 22:30 hores al parc del llac de la Goleta

 GALANDUM GALUNDAINA (Portugal),  grup de música tradicional mirandesa que arreplega, investiga i difon el patrimoni musical, danses i llengües de les terres mirandeses.  El repertori del grup presenta melodies tradicionals i, alhora, ritmes moderns, sempre amb una gran capacitat de transmetre emocions fortes al públic. Després de 30 anys d’existència, Galandum Galandaina és un dels grups portuguesos més internacionals, amb importants festivals de música tradicional i música del món a Portugal, Espanya, França, Bèlgica, Alemanya, Cuba, Cap Verd, Brasil, Mèxic i Malàisia. 

 14 agost a les 22:30 hores al parc del llac de la Goleta

TEO COLLORI & MOMENTO CIGANO (Slovenia) Teo Collori, amb el seu grup musical Momento Cigano, va gravar 6 àlbums originals en la seua carrera. Actualment, és l’autor més important de l’escena de jazz eslovena. La seua guitarra es pot trobar en vora 100 àlbums. En aquest projecte musical col·labora amb el gran mestre de la guitarra portuguesa Custódio Castelo i la cantant de fado Ana Paula Gonçalves, i creen un concert únic de fusió entre el fado i la música cigana.

Com a complement de les produccions musicals, els dies 12 i 13 d'agost hi haurà un taller de cuina del sur de França a càrrec del chef GRÉGORY DOUCEY (Francia) amb preparació per al públic del Festival d’un plat o tapa per a una degustació abans de començar el concert del 13 d’agost.